We hebben iets nieuws! Tea meets Waxmelts, de naam zegt het al. Een nieuwe ervaring en samenwerking met Thee van Isa. Wij hebben al een tijdje onze waxmelts in de webshop staan en nu werd het tijd om deze in het zonnetje te zetten…

Op dit moment missen wij allemaal de ultieme manier van ontspannen. We kunnen niet meer naar de sportschool, de sauna, het zwembad of deelnemen aan andere activiteiten die wij graag doen om onszelf gezond te houden. Samen met Thee van Isa zijn we op zoek gegaan naar dé manier om toch te kunnen ontspannen, maar dan in je eigen huis. Zo hebben wij ontdekt dat de combinatie van het drinken van heerlijke thee en het branden van een bijbehorende waxmeltgeur de ultieme ontspanning is.

Wist jij bijvoorbeeld dat je niet alleen van de geur van lavendel kan ontspannen, maar juist door het drinken van deze thee je ook tot rust komt? Zoals al eerder beschreven in de blog van Thee van Isa, is Lavendel een natuurlijk antidepressivum. Lees hier haar blog: lavendel thee.

Tijdens het schrijven van deze blog, drink ik zelf een kop winterthee en geniet ik van de geur van Winter Spice. Echt een musthave voor deze koude dagen. Ik vind zelf deze combinatie heerlijk, de smaak en geur worden één, waardoor je een extra warm gevoel krijgt.

En dan nu het grote nieuws!

Vanaf vandaag te koop bij FlexMade en Thee van Isa: Leuke pakketten met een theesmaak en bijbehorende waxmelts. Dit super mooie- en ultieme cadeaupakket kunnen wij, helemaal naar persoonlijke voorkeur, voor jou samenstellen. Dit is ook de reden waarom wij een aantal van onze mooie geuren in het zonnetje hebben gezet. Wij hebben, samen met Thee van Isa, er voor gekozen om 15 waxmelts bij 1 zak thee te verpakken, waardoor jij kan blijven genieten bij elk kopje van deze heerlijke geursensatie. Voor de combinaties verwijzen we je graag naar: Tea meets waxmelts.

Uiteraard kunnen wij ook altijd onze geuren nog aanpassen aan jouw stemming en smaak. Heb je geen waxbrander in huis? Geen probleem, ook deze kan je er los bij bestellen.

Binnenkort komt er nog meer leuk nieuws vanuit ons in samenwerking met Thee van Isa dus blijf ons volgen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.