Zakelijk

Als ondernemer wil je dat jouw bedrijf representatief voor de dag komt. FlexMade kan dit verzorgen met diverse producten. Denk bijvoorbeeld aan duidelijke autoreclame, in diverse vormen, op jouw bedrijfswagen. Van contour gesneden letters tot full colour stickers. Ook met kleding en textiel voorzien van jouw logo kunnen we jouw bedrijf goed voor de dag laten komen.

Verstuur je vaak pakketjes en enveloppen? Dan mogen nette sluitzegels met jouw logo erop niet ontbreken. Sluitzegels is een algemene benaming voor kleine stickers, deze kunnen bijvoorbeeld ook onderop je producten. Voor relatiegeschenken ben je bij ons ook aan het juiste adres, denk aan key-cords met je url of mooie glazen met jouw bedrijfslogo.

Staat wat jij zoekt voor je bedrijf er niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een speciale aanvraag!

Op onze Portfolio pagina kun je een kijkje nemen om te zien wat we al gemaakt hebben. Zowel de zakelijke als de particuliere opdrachten kun je hier terugvinden.

Interesse in één van onze diensten? Vul dan het offerteformulier hiernaast in en we maken voor jou een passende offerte.